SZÍNVÉDŐ SAMPON FESTETT HAJRA

Sampon festett hajra Quinoa mag kivonattal, E-vitaminnal

A hajszín tartósságát növelő, magas fényt adó sampon.

Quinoa mag kivonatot tartalmaz,gazdag lenolaj savban és olajsavban, E-vitaminban: simító, anti-oxidáns hatású. UV szűrővel.

Fejbőr kímélő.

színvédő sampon

kiszerelés: 250 ml és 1000 ml


PAKOLÁS FESTETT HAJRA

Színvédő hajpakolás festett hajra

A hajszín tartósságát növelő, magas fényt adó pakolás.

Kondicionáló összetevői javítják a haj megjelenését, antisztatizáló hatással.

Stabilizált emulzió, természetes alapú keményítőszármazékkal, mely által a termék jobban eloszlik a hajon, elegáns kinézetet, lágy tapintást eredményez.

pakolás festett hajra

kiszerelés: 500 ml


HAMVASÍTÓ SAMPON ŐSZ, SZŐKÍTETT HAJRA

Búzaproteinnel,panthenollal. Visszaállítja a haj ragyogását. Semlegesíti a nemkívánatos sárgásságot. A hajat lággyá, könnyen fésülhetővé teszi.

 

sampon ősz hajra

kiszerelés: 250 ml és 1000 ml


ERDEIGYÜMÖLCSÖS 2-FÁZISÚ HAJKONDICIONÁLÓ festett hajra

Egyszerre kondícionál és kibogoz, anélkül,hogy zsírosítaná a hajat. A vizes fázis aktív kondícionáló összetevők és proteinek segítségével ápol, ezáltal javítja és táplálja a hajszálrostokat. Antisztatizál. A felső, opálos fázis külsőleg védi a hajat: lággyá, fényessé, volumennöveltté és könnyen fésülhetővé teszi a hajat. Nem hagy lerakódást.

erdei gyümölcsös kétfázisú

kiszerelés: 100 ml és 500 ml


Instant 2-fázisú tápláló kondicionáló ÉDES NARANCS ÉS KURKUMA illattal

Egyszerre kondicionál és kibogoz anélkül, hogy zsírosítaná a hajat. A vizes fázis aktív kondicionáló összetevők és proteinek segítségével ápol, ezáltal javítja és táplálja a hajszálrostokat. Antisztatizál. A felső, opálos fázis külsőleg védi a hajat: lággyá,fényessé,volumennöveltté és könnyen fésülhetővé teszi azt. Nem hagy lerakódást. UV szűrőt tartalmaz. Használati utasítás:Rázza jól össze, hogy a két fázis jól összekeveredjen. Nem kell kimosni!

erdei gyümölcsös kétfázisú

kiszerelés: 100 ml és 500 ml


Instant 2-fázisú tápláló kondicionáló ÁFONYA ÉS KARDAMOM illatal

Egyszerre kondicionál és kibogoz anélkül, hogy zsírosítaná a hajat. A vizes fázis aktív koniícionáló összetevők és proteinek segítségével ápol, ezáltal javítja és táplálja a hajszálrostokat. Antisztatizál. A felső, opálos fázis külsőleg védi a hajat: lággyá,fényessé,volumennöveltté és könnyen fésülhetővé teszi azt. Nem hagy lerakódást. UV szűrőt tartalmaz. Használati utasítás: Rázza jól össze, hogy a két fázis jól összekeveredjen. Nem kell kimosni!

erdei gyümölcsös kétfázisú

kiszerelés: 100 ml és 500 ml


Farmavit hajgyógyászati termékek

Kapcsolat

COORTUS Kft.

Email:
Cím:H-1182 Budapest